Saveti za izbor prostora za proslave - BeBe Tim Ketering Niš
570
post-template-default,single,single-post,postid-570,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Saveti za izbor prostora za proslave

iznajmljivanje prostora

Saveti za izbor prostora za proslave

Ukoliko tražite prostor u kom ćete proslaviti svoj ili rođendan svog mališana, tinejdžera, 18. rođendan, rođenje deteta, krštenje ili neku drugu specijalnu priliku, onda je naša sala za proslave pravo mesto za Vas. Izdajemo prostor u samom centru Niša, za privatne žurke, 18-te i druge rođendane, diplomske i svadbene zurke, kao i za ostale proslave.

Saveti za izbor sale za proslave

Pomažemo Vam da isplanirate svaki detalj posebnog događaja tako da prevazilazi Vaša očekivanja i učini celo iskustvo nezaboravnim.

Prvo što morate da uradite je da napravite tačan spisak gostiju i razmotrite vaš budžet kako bi na osnovu toga mogli da zaberete adekvatnu salu za proslave. Ukoliko je mesto isuviše veliko i malo za broj gostiju to može upropastiti proslavu, jer prevelika gužva može dovesti do haosa i neorganizacije a prazan prostor može učiniti vašu proslavu bezličnom.

Godišnje doba svakako veoma utiče na izbor sale. Uvek su dobar izbor mesta koja imaju u ponudi i neku vrstu otvorenog prostora, pa tako možete sa svojim gostima uživati u prijatnim temperaturama i lepom vremenu napolju. Ipak, zatvoreni deo je tu da vama i vašim gostima pruži zaštitu u slučaju visokih temperatura ili loših vremenskih uslova.

Jako bitna stavka koju vaš restoran/sala treba da poseduje je klimatizacija, jer će u tom slučaju atmosfera u zatvorenom prostoru biti daleko prijatnija.

Ostale propratne informacije koje morati imati vezane za restoran su da li, ukoliko vam je potreban internet poseduju isti, da li imaju ozvučenje ili vi to morate obezbediti, kakva je rasveta u zavisnosti od ambijenta koji ste zamislili, da li oni imaju svoju dekoraciju koja odgovara onome što vi želite, da li je ona uključena u cenu ili se dodato doplaćuje ili ćete vi doneti po vašem izboru.

Napravite spisak svega što vam je potrebno i što vam interesuje vezano za prostor kako ne bi propustili nešto što ste zamislili za vašu proslavu iz snova jer i vlasnici žele da vi budete zadovoljni uslugom, da ih preporučite ili ponovo organizujete neku proslavu kod njih i maksimalno se trude da vam izađu u susret i da uvek nađete kompromis.