Ketering za rođendane - BeBe Tim Ketering Niš
580
post-template-default,single,single-post,postid-580,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Ketering za rođendane

Ketering za rođendane

Ketering za rođendane

Olakšajte organizaciju rođendana bilo Vašeg ili rođendana za vašu decu. Priprema i dostava hrane za rođendane zauzima veoma važno mesto u našoj širokoj ponudi keteringa.

Ketering za rođendane za nas predstavlja poseban izazov, jer naše usluge na ovaj način ocenjuje probrani krug ljudi blizak našim klijentima sa kojima smo sarađivali i koji žele naše usluge i za svoje privatne proslave.

Ketering za dečije rođendane

Dostava hrane za dečije rođendane uvek nam je pričinjavala veliko zadovoljstvo. Iz tog razloga posebno se trudimo da u ovoj oblasti keteringa sve bude savršeno. Sendviči, mini pice, kanapei, kolači, torte i sve ostale đakonije dostavićemo Vam u pravi momenat, kako bi klinci uživali u svežim slanim i u slatkim zalogajima.

Ketering za rođendane uglavnom uključuje raznovrsne slane zalogajčiće, koktel peciva, pite i hladnu zakusku. Jela se mogu kombinovati na mnogo načina. Posluženje koje ketering za rođendane sadrži možete i sami osmisliti.