Ketering za slave - BeBe Tim Ketering Niš
558
post-template-default,single,single-post,postid-558,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Ketering za slave

Ketering za slave

Ketering za slave je dobar iz sledećih razloga. Prvo, poštedeće vas teškog posla. Priprema slavske trpeze oduzima mnogo vremena, nije samo reč o umeću. Koliko god bili vešti u kuhinji, činjenica je i dalje imate osmočasovno radno vreme i još gomilu „redovnih“ obaveza u kući. Zato krsna slava ne treba da se pretvori u nešto što će vas opterećivati.

Drugo, ketering će vam pomoći da prosto oduševite svoje goste gurmanskim specijalitetima. Ketering služba će napraviti hranu u količini koju ste dogovorili, a onda ćete sve to dobiti servirano u vašem domu, nekoliko sati pre nego što prvi gosti stignu. Miris, ukus, ali i izgled slasnih zalogaja prosto će oduševiti vaše drage goste.

Ako želite da nađete sredinu, možete organizovati trpezu tako da ketering kompanija odradi samo deo posla oko pripreme, da nešto uradite vi sami. Recimo, ako vi želite da se pobrinete za glavno jelo, možete angažovati ketering agenciju samo za poslastice ili za hladna predjela. To se stvari čija priprema oduzima najviše vremena.

Ako želite zaista poseban slavski kolač, a mislite da vama neće „uspeti“, takođe možete ostaviti taj deo posla ketering službi.
Kad smo kod vremena, uvek treba izračunati koliko vam je zapravo potrebno kako biste sve pripremili i da li je možda ispativije da vašu trpezu pripremi neko drugi, a da vi dočekate goste odmorni i u dobrom raspoloženju.

BB Ketering vam je na raspolaganju oko pripreme slavske trpeze, bilo da je reč o posnom ili mrsnom meniju. Možete nas kontaktirati ovde.