Ketering za važan poslovni sastanak - BeBe Tim Ketering Niš
222
post-template-default,single,single-post,postid-222,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Ketering za važan poslovni sastanak

Ketering

Ketering za važan poslovni sastanak

Sastanak sa važnim poslovnim partnerom možete zakazati i u nekom restoranu, ukoliko mislite da ćete u takvoj atmosferi uspeti da postignete bolje rezultate. Međutim, ako treba da se sastanete sa čitavom grupom ljudi iz neke druge firme, a verovatno će i ispred vašeg preduzeća nastupati tim, ne samo vi, onda ideja o sastanku van preduzeća više nije tako dobra jer se lako može dogoditi da razgovor o poslu izađe iz fokusa.

Zato je ketering sasvim dobra ideja. Naime, možete organizovati sastanak u sali za sastanke vašeg preduzeća ili u vašoj ličnoj kancelariji. Malo ukusnih zalogaja iz ketering agencije će sigurno uticati na to da atmosfera bude mnogo bolja. Za važn poslovne pregovore je poželjno da se ne pretvore u gozbu. To ostavite za kraj, kada dogovor bude postignut. Ali da bi se do dobrog dogovora došlo, bitno je da svi budu dobro raspoloženi.

Mnogo je dokaza da hrana pozitivno utiče na raspoloženje. Voće i povrće, omega-3 masne kiseline, čokolada, kafa, čaj – sve ovo dokazano utiče na to da se osećamo srećno i zadovoljno. Ishrana se danas koristi i za borbu protiv depresije.

Čokolada je vekovima poznata kao sredstvo za smirenje. Slani zalogaji od testa takođe znaju da obraduju i svojim mirisom i svojim ukusom. Ketering agencije su se tolko izveštile da slani zalogaji prosto budu neodoljivi i vizuelno.

Ketering da bude gotov pre nego što partneri dođu

Da bi efekat bio onakav kakav očekujemo, važno je da ketering agencija dođe i obavi svoj deo posla pre nego što sastanak počne. Ne bi bilo lepo da kada su vaši poslovni partneri došli i očekuju ozbiljne pregovore, neko hoda oko njih i zvecka tanjirima. S druge strane, kada sednu za pregovarački sto i vide da su pred njima sve one šarene đakonije koje ketering agencije spremaju za slične skupove, sigurno će biti „kupljeni“ i spustiće gard.

Ozbiljne ketering agencije će svakako ponuditi i kvalitetno i lepo posuđe i pribor uz svoju uslugu. Prihvatite njihovu ponudu. Plastične čaše koje se prevrću i menjaju ukus pića, plastične viljuške koje se savijaju kad neko pokuša da probode komad hrane, papirni tanjiri i slične stvari samo će pokvariti utisak. Mnogo ozbiljnije će delovati otmeniji pribor. Ipak, neko sto ne bude prenatrpan. Ako ste ste za ketering agencijom dogovorili i glavno jela, ono neka bude negde sa strane i ostavite ga za posle.

Važno je u koje vreme je sastanak

Ako ste planirali rani jutarnji sastanak, onda meni treba da izgleda drugačije nego ako je u pitanju sastanak na kraju radnog vremena. Računajte da vaši partneri možda nisu ni doručkovali ako je sastanak zakazan za sam početak radnog vremena. Niko ne voli da radi na prazan stomak. Konsultujte ljude iz agencije za ketering u vezi sa tim kakav meni kreirati za rano jutro. Ketering u tom slučaju ne da će zameniti doručak, već će oraspoložiti i iznenaditi sve ljude.

U slučaju da je sastanak na kraju radnog vremena, otvaraju vam se i druge opcije, poput nekih kuvanih jela i supe na kraju sastanka, a da za vreme sastanka pred vama bude umerena doza slanih zalogaja koji će u stvari biti predjelo.

Ketering za interne proslave

Ketering će vam lepo poslužiti i za vaše interne proslave unutar preduzeća. Bilo da je reč o godišnjici preduzeća, proslavi Nove godine ili nečem trećem. Kvalitetna hrana koji ćete dobiti putem keteringa će svakako obogatiti događaj.
Čak i ako imate radni sastanak sa svojim saradnicima, možete ih iznenaditi ukusnim zalogajima. Rezultati sastanka će sigurno biti mnogo bolji, a atmosfera prijatnija.

Ukoliko i sami planirate neku vrstu proslave ili prijema, biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate. Možemo vam predložiti svoje predloge menija za određeni tip proslave, a možemo meni kreirati u skladu sa vašim sklonostima.